op dit moment 21079 wensen vervuld 1598 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
original-4048F33F-34E5-42BC-B2D2-5E532033C408.jpeg

13 september 2023

DANK

Mijn moeder had nog 1 wens haar kleinzoon in marine outfit zien. Hij gaat in oktober naar de marine maar die tijd had ze niet meer. Na een mailtje naar ambulance wens en diverse telefoontjes met de marine was het dinsdag 25 juli zo ver. Ze werd opgehaald door fantastische vrijwilligers waar ze gelijk een klik mee had. Na bijna 2 uur rijden kwamen we in den helder aan. We werden uitgebreid ontvangen. Merijn ging even weg waar hij in een ceremonie pak van de marine werd gekleed. Met hulp van leuke dames in functie. Iedereen leefde mee. Er was een heerlijk lunch om even bij te komen ook voor de hulpverleners. Daarna zijn we uitgebreid rondgeleid over het terrein. De school waar merijn naar toe gaat, de brandweer, schepen echt alles. Mooier kon gewoon niet. Oma weet nu precies waar haar kleinzoon komt te werken. Op de terugweg heeft ze liggen nagenieten. Helaas is ze 5/9 overleden. We zijn ambulance wens dankbaar voor de mooie herinnering. ❤️

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens