op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1111.1.jpg

31 augustus 2023

Tranen van geluk

Beste medewerkers van de Ambulance Wens,

Allereerst willen wij jullie hartelijk danken voor al jullie hulp en goede zorgen om de laatste wens van mijn moeder in vervulling te laten gaan. Er zijn niet genoeg woorden om dat voldoende te kunnen omschrijven. Afgelopen weekend heeft zij haar uitvaart bij leven gehouden, waarbij er een mooie donatie voor jullie stichting is opgehaald. Dit zullen wij jullie toe laten komen. 

Mijn moeder had nog één laatste grote wens. Samen met haar man, kinderen en kleinkinderen reizen naar het voor haar zo geliefde Niederau in Oostenrijk waar zij samen met haar partner een appartementje heeft. In de afgelopen 10 jaar is er een grote kring van vrienden en kennissen opgebouwd en werden er vele gezamenlijke reizen naar deze voor haar zo dierbare plek gemaakt. Deze reis zouden wij in eerste instantie zelf verzorgen, maar helaas ging de gezondheid van mijn moeder sneller achteruit dan wij met elkaar konden voorzien en hebben wij op de dag van vertrek moeten besluiten dat het onverantwoord zou zijn om deze reis te maken. Met enige spanning belden wij de stichting ambulance wens. Hoe werkt het precies? Wat kunnen ze voor ons doen? enz. Alles was in principe geregeld, maar zelf ernaartoe reizen was gewoon niet meer haalbaar, doordat het lichaam sneller ziek was geworden dan dat wij konden voorspellen. Wij vulden het contact formulier in op de website en binnen een uur, het voor ons zo overweldigende en verlossende woord. Wij gaan deze reis met jullie maken! Morgenochtend staan er een ambulance en twee vrijwilligers voor jullie klaar. Tranen van geluk en opluchting. Wauw, hoe fijn en hoe bijzonder is dit? De volgende ochtend werd mijn moeder opgehaald met de ambulance door twee hele lieve vrijwilligers, die met alle rust en liefde de zorg van mijn moeder een goede banen leiden. De laatste plekken en vrienden werden bezocht en als wij even dachten is het verstandig om dit nog wel te doen? Zetten de vrijwilligers van de ambulance alle zeilen bij en ondersteunden bij het geen wat mij moeder nog zo graag wilde doen. In het weekend dat wij weg waren is het nog een paar keer gevallen. Je hebt kwantiteit en kwaliteit. Doordat wij de mogelijkheid kregen om met de ambulance de reis te maken hebben wij allemaal een kwalitatief mooie reis kunnen maken, waar wij met elkaar op terug kijken als iets heel waardevols en bijzonders.

Nogmaals en enorm grote dank daarvoor. Heel veel liefs, Jan- Rinke & Stephanie

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens