op dit moment 21914 wensen vervuld 1679 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
11.2.jpg

31 augustus 2023

Met de voeten in het water

In februari 2023 heeft onze lieve partner, (schoon)moeder, (schoon)zus en dochter genaamd Nicole de diagnose borstkanker gekregen. In eerste instantie waren er geen uitzaaiingen en moest een zwaar behandeltraject volgen. In juni 2023 ging het echter slechter met haar en bleek zij uitzaaiingen te hebben in haar hersenvliezen. Hierdoor werd zij opgenomen in het ziekenhuis en was er helaas niks meer wat de artsen voor haar konden doen. Toen zij haar laatste dagen thuis mocht doorbrengen wilden wij graag nog wat voor haar betekenen. Wij hadden hier helaas niet de hulpmiddelen voor, totdat wij van Stichting Ambulancewens hoorden. Wij hebben direct contact met hun opgenomen. Doordat het minder ging met Nicole moest er snel gehandeld worden. In eerste instantie was het helaas niet mogelijk om op korte termijn een wens tot stand te brengen. Echter, door alle moeite van de vrijwilligers van Stichting Ambulancewens is het toch nog gelukt om twee dagen later haar grote wens in vervulling te brengen. Wij zijn met de hele familie naar Texel gegaan op 15-06-2023, het eiland waar Nicole haar man voor het eerst heeft ontmoet. Wij hebben hier zo enorm genoten. Een ijsje halen; lekker naar het strand; met de voeten in het water; langs de vuurtoren en lekker van elkaar genieten. Alles door de vriendelijke vrijwilligers van Stichting Ambulancewens waarvoor niks te gek was. Aan het einde van de dag was het pijpje leeg en zijn wij weer richting huis vertrokken. Alles van de wens werd door de stichting geregeld: het vervoer, de boottocht en de nodige hulpmiddelen. Wij zijn de stichting enorm dankbaar daarvoor. Twee dagen later, op 17-06-2023, is Nicole in het bijzijn van haar familie overleden. Tot op die dag heeft zij enorm genoten van ‘haar’ dag. Wij zien haar nog een dansje maken in haar bed en met een grote lach terugkijken op dit avontuur. Stichting Ambulancewens, bedankt. Wij zijn jullie voor altijd dankbaar hiervoor!

Met vriendelijke groet, Mitchell Siemensma

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens