op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
363744578_674140858086224_2281093263544375234_n.jpg

31 augustus 2023

Een tijdje terug, maar nog steeds in gedachten

Op 12 juni is mijn oma van 101 overleden. Aangezien mijn beide ouders ook zijn overleden, had ik met mijn oma een zeer speciale band. Sinds de diagnose dementie was geconstateerd, zag je haar harde ondernemersmentaliteit veranderen in een zachtaardige en ondeugende oma. Op zondagochtend ging ik altijd op visite, dan liepen we naar beneden en dronken dan geen bakkie, maar dan begonnen haar ogen te twinkelen en kwam de vraag:"Mag ik ook cola met een gevulde koek?" Tot de laatste zondag is dat zo geweest. Vanaf woensdag ging het snel achteruit met haar en helaas moest ik op 12 juni de laatste kus aan haar geven. De 13e stond mij een grote nekoperatie te wachten, dus die ochtend bij mij thuis om 8:00 afgesproken met de uitvaartondernemer, want ik moest om 10:45 naar het ziekenhuis, en alles zo goed mogelijk geregeld. Op zaterdag 17 juni zou haar uitvaart zijn, en voor mij was dat een onmogelijke actie, aangezien ik 6 weken plat moest blijven liggen. Door de inzet van een lieve vriendin die de ambulance wens had ingeschakeld, was het voor mij mogelijk om bij de uitvaart van mijn oma te zijn. Zo mooi en fijn gebaar, waar ik nog steeds veel aan terug denk. We zijn achter de rouw ambulance naar het crematorium gereden, op de heenweg mocht mijn neefje meerijden en op de terugweg mijn vriendin met haar dochter. Echt een 10+ verdienen jullie met jullie inzet! Alles kon, alles mocht, voorzichtigheid stond op nummer 1 en alles om de dag voor mij maar met een tevreden gevoel af te kunnen sluiten. Na de uitvaart netjes thuis afgezet, total loss, maar o zo dankbaar! Nogmaals, een erg late reactie van mij, maar niet minder gemeend; DANK JULLIE WEL!!!! Zonder jullie had ik het overlijden van mijn oma nooit op zo'n mooie manier kunnen afsluiten.

Liefs, Peggy.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens