op dit moment 21350 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.51.jpg

31 augustus 2023

Een geweldige wensdag

Gisteren hebben jullie onze ernstig zieke zoon Marcel Wijers samen met ons een geweldige wensdag bezorgd. Marcel had op 29 juni te horen gekregen dat hij is uitbehandeld voor leukemie en dat na een jaar van chemokuren en leven tussen hoop en vrees. Sinds 11 juli verblijft Marcel in het hospice Bethlehem te Nijmegen. Gisteren hebben jullie het mogelijk gemaakt om zijn wens om nog een keer het RTM museum in Oudorp bezoeken, een ritje met één van de trams langs het Grevelingenmeer en als het kan nog even de zee zien bij de Brouwersdam te vervullen. Ook onze zo voor hem belangrijke hond Lotje mocht erbij zijn. Het was een prachtige dag, mooi zonnig weer, hele aardige medewerkers Joost en Carrie van jullie stichting, niets was ze teveel. Marcel heeft na de koffie genoten van, een mooie trein/tramrit in een privé wagon van de RTM langs het Grevelingenmeer. Wij samen met onze zoon.. Om te lunchen aan de zee, wisten Joost en Carrie een prachtige beachclub te vinden, het leek wel of we aan een frans strand zaten. Met de ambulance bijna op het strand , boxer Lotje erbij, leken we weer even een gewone familie met Marcel gezellig aan tafel ,genietend van zee en strand. De eigenaar van het Beachclub ’t Gorsje was bijzonder gastvrij ,behulpzaam en wilde niets in rekening brengen. Een bijzonder sympathiek gebaar.

Lieve mensen ik kan jullie niet genoeg bedanken voor de prachtige dag ,die jullie Stichting Ambulancewens ons hebben bezorgd. Wij zitten niet op Facebook ,dus vandaar dat wij een e-mail sturen en los nog een paar foto’s om jullie te bedanken.

Met vriendelijke groet,

Annie en Gerrit Wijers Ouders van Marcel

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens