op dit moment 21350 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20230805_125414_resized.jpg

8 augustus 2023

Naar zijn grootste passie in zijn leven voetbalclub Sparta Rotterdam gebracht

Ik wilde even een stukje schrijven naar uw organisatie naar aanleiding van mijn vader's laatste wens verzorgd door de vrijwilligers van Stichting Ambulance Wens.

Ik had mijn wens vorige week ingediend vanaf de andere kant van de wereld (Perth- Australie) nadat ik had gehoord dat het heel erg slecht met mijn vader in Nederland ging.

Binnen no-time kreeg ik emails terug en werd het allemaal geregeld via mijn schoonmoeder en de organisatie van Stichting Ambulance Wens

Deze week ben ik aangekomen in Nederland om afscheid te nemen van mijn vader en voor vandaag was er iets heel speciaals voor hem geregeld.

Vanmorgen werd hij professioneel opgehaald door de super vriendelijke en betrokken ambulance vrijwilligers en zijn we met zijn drieen (mijn vader, mijn broer en ik) naar zijn grootste passie in zijn leven gebracht, voetbalclub Sparta Rotterdam waar hij zijn hele leven al fan van is. (Ja ook in de mindere jaren)

Opvang door Sparta was super, we kregen een mooi plekje in het stadion waar hij in all rust de wedstrijd kon bekijken en nog 1 keer de atmosfeer van zijn stadion kon meemaken.

Het mooiste moment van de dag was echter voor mijn vader toen de keeper en een speler van Sparta na de wedstrijd belangeloos naar hem toe kwamen en een praatje met hem maakte en als klap op de vuurpijl kreeg hij spontaan het keepershirt en het voetbalshirt van beiden.

Hij heeft beide shirts stevig vast gehouden totdat hij weer veilig thuis was afgeleverd.

Nadat de vrijwilligers waren vertrokken was hij uitgeput van de dag maar hij vond het een superdag en 1 van de beste dagen van zijn leven ondanks zijn slechte gezondheid. Wij willen de Stichting Wens Ambulance en al haar super medewerkers en de voetbalverening Sparta bedanken voor deze dag die voor ons drieen altijd in onze geheugen staat gegrift en a once in a lifetime experience.

Peter & Bas

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens