op dit moment 21350 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20230805-WA0006.jpg

8 augustus 2023

Een glimlach op zijn gezicht

 

Duizendmaal dank

Nog één keer naar huis, de plek waar hij meer dan 25 jaar heeft gewoond met ons gezin en waar zijn geliefde huisdieren zijn.. een ogenschijnlijk eenvoudige wens die voor onze vader / man (bijna) niet meer mogelijk was. Toen was daar Stichting Ambulance Wens.

De toestand van onze vader/man met MS is de afgelopen periode in een sneltreinvaart verslechterd. Waar we in eerste instantie hoopten dat we hem nog met normaal taxivervoer naar huis zouden kunnen brengen, verslechterde de situatie afgelopen vrijdag toch nog vrij onverwacht dusdanig dat dit niet meer realistisch was. Zaterdag besloten we om toch de stoute schoenen aan te trekken en Stichting Ambulance Wens te contacteren. Binnen nog geen 10 minuten werd ons al verteld dat er nog plek was voor één spoedwens en dat onze vader/man die dag nog thuis zou komen. Binnen iets minder dan 3 uur waren de vrijwilligers, Ronald en Debbie, met de ambulance onderweg. Wat een fantastisch nieuws!

Zodra onze vader/man met de ambulance naar buiten werd gebracht, verscheen er, ondanks de regen, een glimlach op zijn gezicht. Alleen al het buitenzijn deed hem goed. Eenmaal thuis kozen de vrijwilligers ervoor om ons dit laatste moment thuis alleen met ons gezin door te laten brengen. Wat is dit waardevol in ons afscheidsproces. Toen onze vader/mam pijnklachten begon te ervaren en oncomfortabel werd, waren de vrijwilligers binnen 5 minuten weer aanwezig om onze vader/man op een zeer respectvolle manier terug te brengen naar het verpleeghuis.

Woorden kunnen niet beschrijven hoe dankbaar wij Stichting Ambulance Wens en hun vrijwilligers zijn dat zij dit voor ons mogelijk hebben kunnen maken. We hopen dat nog heel veel wensen in vervulling kunnen worden gebracht.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens