op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
DSC_0825.JPG.jpg

31 juli 2023

Hartelijk bedankt voor het laten uitkomen van deze wens

Een paar weken geleden stond er in het verpleegtehuis van onze tante, mevrouw van Ee – van der Heide (89 jaar), een Wensboom. En onze tante hing daar haar wens in: een wedstrijd van Feyenoord bijwonen. Helaas kreeg ze al gauw te horen dat er 32 mensen voor haar waren.

Haar verbazing en blijheid was dan ook groot, toen zij maandagmiddag 24 juli hoorde dat zij drie dagen later naar een wedstrijd van haar “cluppie” mocht.

Donderdagavond 27 juli was het zover. Samen met haar twee kleinkinderen maakte ze zich op voor de wedstrijd Feyenoord - Villarreal. Gehuld in een Feyenoord shirt, te leen gekregen van een verpleegkundige uit het verpleegtehuis waar ze woont, en om haar nek een Feyenoord sjaal, gekregen van het verpleegtehuis, werd ze door Frank en Anita van Stichting Ambulance Wens opgehaald.

Bij het naar binnen gaan van het stadion ontving onze tante nog een fleecedeken met het Feyenoord logo erop van een medewerker van Feyenoord.

Eenmaal op haar plekje kon ze niet wachten tot de wedstrijd begon. Tijdens de wedstrijd lag ze te genieten van de wedstrijd en alle indrukken om haar heen. Toen het doelpunt viel van Villarreal ontsnapte er een kleine “potverdomme” uit haar mond. Maar bij het doelpunt van Feyenoord lag ze te juichen en zong ze mee met het Feyenoord lied.

Na de wedstrijd was ze toch wel erg moe en blij dat ze weer terug was op haar kamer in het verpleegtehuis. Daar overhandigde ze, bij het afscheid van Frank en Anita, aan beide een doosje “Merci” als bedankje voor hun goede werk en goede zorgen.

Lieve Frank, Anita en alle medewerkers van Stichting Ambulance Wens namens ons en onze tante en oma, mevrouw van Ee – van der Heide willen wij jullie heel hartelijk bedanken voor het laten uitkomen van deze wens.

Vriendelijke groet,

Familie van Ee

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens