op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
WhatsApp_Image_2023-07-20_at_21.45.36.jpeg

24 juli 2023

Avond van ons leven

Nogmaals bedankt voor deze prachtige ervaring! Dit is ons verhaal over de ervaring van ons voor op de website "Op 18 juli 2023 heeft Stichting Ambulance wens mijn tante en mij de avond van ons leven gegeven. Een jaar geleden hebben wij de tickets gekocht voor het concert van Coldplay in de Johan Cruijff Arena, niet wetende wat er allemaal op ons pad kwam in een jaar. Na een tip van het ziekenhuis zijn wij bij Stichting Ambulance Wens terecht gekomen. Zij konden binnen no-time ons helpen om het concert toch bij te kunnen wonen Het was heel erg kortdag, we hebben vanuit het ziekenhuis 3 dagen voor het concert de tip gekregen en toch is het gelukt door de vrijwilligers van de stichting! Veel belletjes, veel e-mailtjes en veel appjes! Alles was tot in de puntjes verzorgd en mijn tante hoefde zich geen zorgen te maken, ik zal haar woorden niet vergeten: “Ik ben vanavond gewoon Marianne en geen patiënt!”. Wij hebben heel de show goed meegemaakt, met de goeie hulp van Heini en Joost! Hun hebben ons heel goed geholpen, aan het lachen gemaakt en waren zelfs onze persoonlijke fotograven. Wij zijn superblij dat de stichting er is en wij hopen dat nog veel meer mensen geholpen kunnen worden - Marianne & Mike "

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens