op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
avond_vierdaagse.jpg

24 juli 2023

Nijmeegse Vierdaagse

Goede morgen fijne mensen van Stichting Ambulancewens,

Ik heb jullie vaak zien rijden, mooie artikelen voorbij zien komen en op die manier genoten langs de zijlijn van het werk wat jullie leveren. Gisteren was mijn vader ineens aan de beurt, een cadeautje dat niet in woorden is uit te drukken.

Mijn papa is ongeneeslijk ziek, uitgezaaide kanker en hoe lang die nog heeft is de vraag, maar dat was gister even niet aan de orde, daar draaide het gister even niet om. Jullie hebben mijn vader gister van Voorschoten naar Nijmegen gereden voor de Nijmeegse Vierdaagse. Ik ben deze gaan lopen na een uit de hand gelopen grap met een collega van mij uit de uitruk dienst. Weinig geoefend, maar grote motivatie want mijn vader zou in een rolstoel bij de finish staan en daar zou ik het voor doen. Dit werd dankzij de wens van mijn nicht Carleen die deze bij jullie indiende een stuk aangenamer voor mijn vader. Veel aandacht, een zacht fijn bed op de brancard. Wat jullie als stichting doen is ongekend. Nooit gedacht dat ik zelf in aanraking met jullie zou komen, maar wat een feestje was dit. Dat het ook nog eens de 20.000e wens zou zijn had blijkbaar zo moeten zijn.

Ik ben een ontzettend blij ei met jullie dienst, heel heel veel dank! ♥️

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens