op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
image002.2.jpg

24 juli 2023

Een trip van herinneringen van vroeger

Inmiddels is het een week geleden dat we als familie met de Ambulance Wens een dagje naar Tecklenburg zijn geweest. Dit was de wens van onze man, heit en pake (opa) Wietze Meijerhof. Waarom Tecklenburg? Dit was eerste vakantie van Wietze en Ity samen ergens halverwege de jaren 70. Ze waren pas getrouwd en gingen op de brommer (Kreidler die Wietze nog steeds heeft en die een aantal jaar geleden weer gerestaureerd is en dus nog steeds rijdt) vanuit Donkerbroek naar Tecklenburg op vakantie. Met de auto is Tecklenburg al 2 uur rijden, dus op de brommer moet het wel een hele dag zijn geweest. Ze sliepen in hotel de Drie Kronen. Het was dus een trip om herinneringen van vroeger op te halen en Tecklenburg aan de rest van de familie te laten zien. We hebben een prachtige dag gehad en erg genoten met elkaar. We hebben in Tecklenburg op het terras van de Drie Kronen gezeten (het hotel bestaat dus nog!) en even rondgelopen in het stadje. Daarna zijn we nog even naar Ibbeburen geweest naar een kabouterspeelbos en kinderrodelbaan, voor de kleinkinderen ook heel erg leuk! De dag sloten we af in Emmen bij Van Der Valk. We willen de stichting heel hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze wens van Wietze en in het bijzonder Harry en Tineke voor de fijne begeleiding de hele dag. We zullen het nooit vergeten!

Vriendelijke groet,

Familie Meijerhof uit Donkerbroek (Friesland).

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens