op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20230609_125337_-_kopie.jpg

21 juli 2023

De dag kon niet meer stuk met liefdevolle zorg en gezelligheid...

Op vrijdag 9 juni kwamen Inge en Jurre ons ophalen met Stichting Ambulance Wens. Heel graag wilden wij naar Loenen in een aangepast huis van de Zonnebloem om op 10 juni de verjaardag van onze ernstig zieke zoon daar te mogen vieren met ons gezin. Op de route brachten we eerst nog een bezoek aan Stadspark Berg en Bos. Een prachtige omgeving en super mooi weer. De dag kon niet meer stuk en de liefdevolle zorg en gezelligheid van Inge en Jurre waren de kers op de taart. Daarna zijn we naar Loenen gebracht. Maandagochtend kwamen Bianca en Siem ons weer met Ambulance Wens ophalen in Loenen en reden we naar Burgers ZOO, waar wij vlak in de buurt wonen maar nooit heen kunnen. Ook dat was een fantastische dag om met elkaar mooie herinneringen te maken. We zijn zeer onder de indruk van de liefdevolle en zorgzame wijze van medewerkers en vrijwilligers van de Stichting Ambulance Wens vanaf het 1e telefoontje. Zij maken het verschil om de dag te kleuren voor de meest kwetsbaren en hun geliefden en de mogelijkheid om het leven buiten de deur nog een keer te mogen proeven.

Wij zijn hier erg dankbaar voor. Het geeft moed en troost voor ons gezin.

Heel hartelijk dank en lieve groeten uit Velp, Fabian en familie Naber

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens