op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1189_Corrie_205.jpg

18 juli 2023

Varen met Stichting Vaarwens

Beste Corine en Joost,

Dank jullie wel voor de onvergetelijke dag en mooie herinnering! Wij vinden het leuk om in lijn met jullie verzoek een korte beschrijving van onze beleving met jullie te delen: Een speciale dag diende zich aan nadat onze moeder ruim twee weken eerder de moeilijk beslissing had genomen haar huis in te ruilen voor een verblijf in het hospice. Tijdens het kennismakingsgesprek in het hospice kreeg zij de vraag voorgelegd of ze nog een speciale wens had. Die vraag beantwoordde ze zonder enig nadenken. Graag wilde ze een boottocht maken met medewerking van de Stichting Ambulance Wens en de Stichting Vaarwens. Corine en Joost van Stichting Ambulance Wens stonden al om 8 uur klaar voor vertrek. Deze keer geen tijd voor een Brabants kwartiertje, nee we moesten juist een kwartier eerder vertrekken i.v.m. de verwachte verkeersdrukte. Uiteindelijk kwamen we mooi op tijd aan waar een hartelijk ontvangst volge door Ada en Niels van de Stichting Vaarwens. Direct heerste er een ontspannen en fijne sfeer waarbij het elke keer weer bewondering oplevert te horen en te ervaren wat iedereen drijft bij het in vervulling laten gaan van een laatste wens. De boottocht was heel afwisselend. Leuk om te zien dat stichting ambulancewens en vaarwens goed met elkaar samenwerken. De boottocht voerde ons dwars door het drukke Amsterdam, manouvreren bij een drukke sluis en daarna het ruime sop kiezen weg van de drukke stad en koers naar Pampus. Een uitgebreide lunch aan boord met allerlei lekkernijen mogelijk gemaakt door een van de vele sponsoren volgde. Leuke afleiding was het helpen en manouvreren in de sluizen. Direct werd ons duidelijk dat Ada en Niels echte watersportliefhebbers zijn en de kunst van goed zeemansschap beheersen. Dit met helpende hand van Corine en Joost. Onze moeder mocht nog even genieten op de uitkijkpost en de hectiek aan wal rustig gadeslaan vanaf het water. We hebben met volle teugen kunnen genieten van deze dag en jullie gezelschap. Dankbaar kijken we allen terug op deze speciale dag.

Ook namens Corrie en Gabriëlle,

Hartelijke groet, Frank

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens