op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
3286CC2F-0A0D-4DCC-B3AC-A73A4CD9732E.jpeg

18 juli 2023

Een leuke avond gehad bij André Rieu op het Vrijthof

Zaterdag 15-07-2023

Een leuke avond gehad bij André Rieu op het Vrijthof. Werd om 15.30 uur door de Stichting Ambulance Wens opgehaald. Samen met Ellie en Peter reden we richting Maastricht. Eerst werd ik getrakteerd bij MacDonald's. Genoten van een Big Mac, friet, grote cola en een ijsje met chocoladesaus na. Daarna verder naar Maastricht. De ambulance werd geparkeerd. Ze hebben mij per brancard vervoerd naar de plek waar ik die avond zou doorbrengen. Toen we er stonden, begon het te regenen. Gelukkig hadden we spullen en kregen we dingen om het nat worden te beperken. Het hele gebeuren verliep verder droog. Het enige nadeel was dat we helemaal achterin stonden. Het podium was ver weg. Te ver om foto's te maken. Wel heeft Ellie enkele foto's gemaakt voor op de website. Ik heb genoten van het concert. Fantastisch! Tussendoor een wafel getrakteerd gekregen. Het rook zo lekker achter mij. Leuke omgeving ook. Over twaalven weer richting huis. Ook nog even wat regen. Om 02.50 uur weer thuis. Mocht ik een nieuwe nier krijgen, hoop ik volgend jaar nog een keer te kunnen.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens