op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20230312-WA0003.jpg

17 juli 2023

Jullie hebben een blijvende mooie herinnering gegeven voor de rest van ons leven

Beste stichting ambulance wens,

Via deze weg schrijf ik tot jullie. Wij willen jullie heel hartelijk bedanken voor de mogelijkheid om samen met ons hele gezin nog een onvergetelijke dag Blijdorp hebben mogen beleven in begin maart van dit jaar. Dit was een wens van onze moeder, Jolanda Verlaan. Hoewel ze enorm achteruit ging in een extreem korte tijd hebben jullie ons allen laten genieten, maar vooral háár. Er kwamen veel mooie herinneringen boven met dit bezoek zowel bij onze moeder als het gezin. En als klapper heeft ze haar geliefde nijlpaard toch nog gespot en zelfs nog even mee op de foto geweest. Wat was het bijzonder, uit de grond van al onze harten bedankt! Helaas is onze moeder op 6 april 2023 overleden. Namens ons gezin hebben we besloten dat we jullie graag een donatie wouden aanbieden met een bedrag van 250 euro uit de naam van onze moeder. Het idee dat jullie een wens van iemand anders hierdoor misschien net kunnen vervullen is voor ons een warme een fijne gedachte en leeft onze moeder toch nog voort in de blijdschap van een vervulde wens die een ander gezin(nen) mogen beleven. Wij willen jullie allen nogmaals heel hartelijk bedanken. Jullie hebben een blijvende mooie herinnering gegeven voor de rest van ons leven.

Namens mama, Jolanda Verlaan haar kinderen én kleinkinderen. Uit de grond van ons hart, bedankt!

Met vriendelijke groet, Anne Schipper, dochter van Jolanda Verlaan.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens