op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
vlinder.1.jpg

17 juli 2023

Een dagje uit

Beste Medewerkers, wat was het afgelopen vrijdag een fijne dag! Mijn zus Nelleke had nog 1 grote wens, een avondje naar André Rieu op het vrijthof in Maastricht. Afgelopen vrijdag 14 juli werden we om 15.00 uur opgehaald en na een fijne rit met uitstekende zorg arriveerde we eerst in het restaurant van der Valk vlak bij Maastricht, waar we heerlijk gegeten hebben. Nelleke genoot enorm en was ook blij met de mascotte Mario die ze steeds bij haar droeg. We werden continue zo goed verzorgd. Nelleke kreeg alle aandacht en alle wensen werden vervuld. Koffie, wijntje, sigaretten pauze. Aan alles werd voldaan. Het is ook heel bijzonder om te merken dat je in zo’n korte tijd zo’n hechte band kan krijgen met de broeders van de ambulance. Dit komt door de universele liefde die dan aan alle kanten voelbaar is. Wat een prachtig werk! Na een mooie lange avond, waar Nelleke enorm genoot en meezong, gingen we om 23.45 uur terug naar Denhaag. We hadden een voorspoedige terugreis en om 2.45 uur waren we thuis. Nelleke en ik hebben enorm genoten en we zijn er nog vol van! Vanochtend belde Nelleke weer en toen ik wat filmpjes met muziek van de avond deelde, was het net of we er weer waren. Vanaf deze plek enorme dank aan die lieve vrijwilligers van de wensambulance en hun organisatie! Hulde! Dat er nog maar heel veel wensen in vervulling mogen gaan. Dank, šŸ™ Mieke ‘t Hoen , zus van Nelleke de Wilde uit Den Haag.

Nog Ć©Ć©n keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens