op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_20230705_132037_815.jpg

11 juli 2023

Een dag met een dikke gouden rand!

 Woensdag 5 juli 2023 werd een dag om nooit te vergeten dankzij stichting ambulance wens. Op dinsdagochtend 4 juli kwam mijn moeder, die ongeneeslijk ziek is, met het verzoek om nog een keer met de hele familie naar haar geliefde Zeeland te gaan. Zeeland waar zij samen met ons mooie herinneringen aan heeft. Twee uur na het indienen van de aanvraag kregen wij een telefoontje dat we de volgende dag om 11 uur zouden vertrekken. En daar waren ze Hans en Wieske die deze dag tot een onvergetelijke dag hebben gemaakt. Zij hebben ons gebracht daar waar mijn moeder nog zo graag een keer wilde zijn. Lekker uitwaaien op de boulevard in Vlissingen bij Michiel de Ruijter. We hadden stralend weer en door de harde wind waren er prachtige golven. Daarna via een mooie rit over de boulevard, langs de camping in Dishoek door naar Zoutelande. Daar waar mijn moeder genoot bij strandpaviljoen de Branding. Voor het raam op de brancard, met de hele familie aan tafel genietend van een heerlijk maal, uitkijkend op het strand en de zee genoot zij zichtbaar. Ook de warme en liefdevolle zorg van de vrijwilligers van de ambulance voelde als een warm bad. En niets was voor hen teveel. Want na een mooie middag daar zette we de reis voort. Langs oost en west Capelle, door Domburg naar Zierikzee en daarna nog even aangelegd bij het Grevelingenmeer. Het was in een woord geweldig.

Dank daarvoor. Liefs familie Bool

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens