op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
4.16.jpg

11 juli 2023

Het was een perfecte laatste reis

DAG GEACHTE MEDEWERKERS AMBULANCE WENS NEDERLAND.

Op 05 – 07 -2023, hebben wij gebruik gemaakt van de Stichting Ambulance Wens Nederland. Mijn jongste zoon: Dr. Ir. Ing. MSc. M.O.W. Grond in Houten heeft alles net als jullie op Humane wijze, Perfect geregeld, in hoge klasse.

Het was een Perfecte laatste reis voor mijn vrouw Jacoba Grond Goedegebuure 77 jaar jong, En geboren in het dorp ST. Annaland in Zeeland. Dan zal U zeggen hoe komt een echt Zeeuws Meisje nu in Fryslân, dat zit zo. Op 1 Februari 1953 bij een véle Noord Wester Storm, brak ook daar de zeedijk door en moesten ze op zondag morgen 9.00 uur, vluchten naar Noord Brabant. Ze hadden geen speelgoed meer, dus werd er een Nationale oproep gedaan. Stuur speelgoed naar Zeeland. Dat hebben wij ook gedaan, ik heb mijn houten trein gestuurd, met aan de onderkant de naam en het adres. Dat werd niet in de wind geslagen. Het meisje kwam uit Zeeland op bezoek, in Fryslân. En zei, ik woon aan de zee, en jullie hier ook. Ik vind het hier mooi, een ander gebied, met een ander volk. Prachtig: En na 1.5 jaar zijn we getrouwd, in St Annaland Zeeland. Inmiddels is dat bijna 55 jaar, maar dat halen we niet, ze is extreem ziek nu. Haar lichaam zit aan de kop toe vol kanker, en ze kan nooit meer beter. Elk uur gaan we berg afwaarts. Haar lever functie moet, kleiner zijn dan < 40 maar is schrik niet 829. En volgens onze Nederlandse Prof in Suomi, is dat Dodelijk. Dus we hebben voor haar net op tijd, de laatste reis van haar leven gemaakt op 05 – 07 - 2023. En dat Wildernis reizen doe ik al 62 jaar, met 62 jaar achter het stuur, met 4 Miljoen km op de teller. Met liefde en veel Plezier, heb ik dit voor jullie Gemaakt.

Vriendelijke Groet, Wil Grond. INF.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens