op dit moment 21505 wensen vervuld 1635 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
apenheul.1.jpg

3 juli 2023

Het was echt top

Hai ik ben Bernadette van der Hulst, woon in Atlant Beekbergen. Zo ongeveer acht weken geleden ben ik opgegeven door het personeel van Atlant voor het wens naar apenheul, omdat ik door omstandigheden hier terecht kwam vanwege niet meer voor mezelf zorgen. Heb een wond door eigen toedoen opgelopen, omdat de dokter mij toen niet wou helpen. Dus werd er bloed en kweek afgenomen in het wond, en dat gaf aan een bacterie (pseudomonas) te hebben opgelopen. En zag er slecht uit toen, ik zou komen te overlijden. Ze gaven me niet lang meer, maar het liep anders.

En de bacterie verdween, en iedereen in de omgeving was zeer verrast en sprak over een wonder en dat het nu zo goed gaat. Er wordt zelfs nu gesproken over een vacuümpomp te gaan gebruiken, dat zouden ze dus volgende week gaan doen. Dan wordt het overige vuil eruit getrokken, en de huid zal dan zo naar de oppervlakte gezogen en zo dan dicht moet gaan. Oké is zeker een wonder, en ik hoop dat het goed komt. En dat allemaal zo snel is gegaan, das ook een wonder. Maar voelde me nooit ziek, en was echt voor mijn doen gewoon niets aan de handbuiten die wonden om. Maar ze hadden dus voor mij een wens gedaan om nog een keer naar apenheul te gaan, en dat vond ik zo lief. Dus we hebben die dag genoten, samen met jullie collega's. En ik ben hun zo dankbaar voor hun aanwezigheid, ze hebben me echt naar m'n zin gemaakt. Wil hun dan ook hierbij bedanken voor dit, ook al wisten we niet dat ik zou gaan opknappen. Want de uitslag zag er echt niet goed uit, echt jullie zo goed werk. En maak de mensen zo blij, dank jullie wel. Ook aan hun die mij hielpen, was echt top. Deze drie heren zijn echt top, en dat mag gerust gezegd worden. Nogmaals bedankt voor al jullie zorg die dag, dit vergeet ik niet meer voor de rest van m'n overige leven.

Ook namens het personeel van Atlant, ik kan niet vaak genoeg zeggen of in dit geval schrijven bedankt voor die dag.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens