op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
vlinder.1.jpg

20 juni 2023

Wat heeft dit ongelofelijk veel voor ons betekent

Maandag 12 juni. De uitvaart van mijn zwager (50). Plotseling uit het leven gerukt . Een ouder hoort hun kind niet te overleven maar dit was wel de realiteit helaas. Ik kom bij mijn schoonouders binnen en hoor dat mijn schoonvader met hoge koorts en niet meer op zijn benen kan staan in bed ligt . Hij is uitbehandeld voor uitgezaaide kanker en het verdriet van afgelopen week eist zijn tol. Hij kan niet mee naar de uitvaart van zijn eigen zoon. Dit kan en mag niet waar zijn denk ik en loop naar beneden. Ik neem contact op met jullie en leg mijn verhaal uit . De tijd tikt ,over 3 uur moeten we richting crematorium. Ik moet even wachten ze gaan kijken of er nog een ambulance beschikbaar is. We hebben geluk er staat er nog 1 stil. 2u later gaat de bel en staan daar onze 2 helden Patricia en Marcel .Ze brengen mijn schoonvader naar beneden zodat hij afscheid kan nemen van zijn zoon. Dan rijden we naar het crematorium en kan hij op de brancard de uitvaart bijwonen. Daarna wordt hij weer terug in bed gelegd en kan hij bijkomen van alles. Maar wat heeft dit ongelofelijk veel voor ons betekent. Heel veel dank hiervoor jullie zijn echte kanjers!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens