op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
vlinder.1.jpg

20 juni 2023

Dankbaar dat het zo mogelijk was

Dag lieve mensen van de stichting ambulancewens

Hier een blijk van dankbaarheid , ik heb enorm genoten van de vrijheid om bij de begrafenis te zijn van iemand die mij zo dierbaar was. Ik had zelf nooit geweten dat het mogelijk was om als je ernstig ziek ben ook naar zo’n belangrijk moment te gaan zoals een begrafenis of een bruiloft. Ik heb zelfs ernstig MS en ben zo dankbaar dat het zo mogelijk was, ik heb de zorg die ik nodig had als heel prettig ervaren. Alles was aanwezig en ik kon heerlijk naar buiten kijken vanuit de ambulance, ik kon er zo van genieten.

Allervriendelijkste groetjes,

Anneke Monteban

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens