op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
PHOTO-2023-06-17-18-55-042.jpg

20 juni 2023

Eén van de mooiste dagen van mijn leven

Op 11 juni jl. ben ik in de gelegenheid gesteld om met Stichting Ambulance Wens naar het laatste concert van Bruce Springsteen in Nederland te gaan in Landgraaf. Een belevenis die van het begin tot het eind één groot succes was. Eén van de mooiste dagen van mijn leven. Vanaf het moment van vertrek ’s middags rond 14.30 uur vanuit de Hospice de Margriet tot en met het moment van thuiskomst om 1 uur s ’nachts klopte alles. Super medewerkers voor zorg en rit. Een comfortabele ambulance. Onderweg nog tijd voor een snelle maaltijd. Ter plaatse aangekomen, samen met een andere wensgebruiker, een enerverende binnenkomst richting het invalidenpodium. Daar een samensmelting met de rest van de familie en ambulance medewerkers, emoties van de afgelopen periode, vermengd met dankbaarheid en geluk. Een fantastisch concert van The Boss, 3 uur lang, comfortabel liggend op de brancard.

Ik wil hierbij iedereen bedanken die dit evenement voor mij en mijn familie mogelijk hebben gemaakt. Voor iedereen een dag met een gouden rand.

Een dikke groet van Allard van Hasselt en familie

-------------------------------------------------------------

Wat ongelofelijk super dat jullie ook Allard zijn tweede wens een kans geven. Allard is ruim 10 jaar met dit project bezig en zelfs in de Hospice is hij via Teams bij de vergaderingen en regelt hij nog zaken. Het betreft de realisatie van een hele mooie supermarkt in een klein winkelcentrum in Wezep, waar Allard met een heel hecht team aan werkt. Dinsdag de 11de is de receptie met alle betrokkenen en kan de supermarkt bewonderd worden. Woensdag de 12e gaat de supermarkt in gebruik. Allard had 2 wensen toen hij naar de Hospice ging… dat waren Bruce en de receptie van de oplevering van de supermarkt… Allard koos voor Bruce omdat dat dichterbij in de tijd lag… Na de onbeschrijfelijke mooie ervaring van Bruce zijn wij zeer dankbaar dat jullie je ook willen inzetten om zijn tweede wens ten uitvoer te brengen. Vandaag was Allard er niet toe in staat geweest, maar hopelijk krabbelt hij ‘op zijn Allards’ weer op.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens