op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20230620_181344.jpg

20 juni 2023

Met glimmende oogjes

Nooit geweten, maar nu wel ervaren dat de stichting Ambulance Wens zich ook inzet voor mensen welke langdurig in het ziekenhuis verblijven.

Al weer 12 weken geleden is Nelly geopereerd met een whipple operatie in verband met een tumor in de alvleesklier. Helaas is zij door complicaties na een maand op de intensive care terecht gekomen waaraan ze een klapvoet heeft over gehouden. Het herstel van de operatie gaat op dit moment nog tergend langzaam waardoor de revalidatie van uit de I.C. niet snel gaat. Buiten het medisch verloop hakt een verblijf van 12 weken in een ziekenhuis er behoorlijk in, vooral omdat het einde van de opname nog niet in zicht is. Met de hulp van de stichting Ambulance Wens met vrijwilligers Jaap en Annemiek is het mogelijk geweest om een bezoek aan haar huisadres te brengen. Een paar uurtjes op de brancard in de woonkamer om daarna nog een uurtje het liggen in haar eigen bed te hebben mogen ervaren. Met dit bezoek is er weer geloof in het vooruitzicht van genezing teruggekeerd. Met glimmende oogjes bij terugkomst, moe van de vele indrukken maar erg dankbaar om voor even weer dat thuis gevoel te mogen ervaren, kan zij er weer even tegen om ook de zeer zeker nog komende tegenslagen het hoofd te bieden.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens