op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
siem_en_wietske.jpg

20 juni 2023

Het was een hele bijzondere dag

Lieve mensen van de ambulance wens,

Op 6 april ik. hebben jullie ervoor gezorgd dat mijn moeder Joke Buursen - Luijpen bij mijn bruiloft aanwezig kon zijn.

De bruiloft waar ik mocht trouwen met mijn grote liefde Bas, die mijn moeder toevallig ook al sinds kleins af aan kende. Het was een hele bijzondere dag.

Helaas is onze moeder op 25 mei overleden en was ik er nog niet aan toegekomen om jullie te bedanken voor alle geweldige hulp op 6 april (onze trouwdag) want pas nu besef ik mij des te meer hoe bijzonder het was dat ze dit nog mocht meemaken. Het waren geweldige lieve en gezellige mensen zoals mijn moeder de hulpverleners/vrijwilligers zelf omschreef!

Ook het contact vooraf en dat er al zoveel geregeld en uit handen was genomen hebben wij als familie als onwijs prettig ervaren. We zijn heel erg dankbaar! Daarom wilde ik jullie toch even een paar foto’s doorsturen die er die dag zijn gemaakt. Vanuit een naaste familie lid is er zelfs een schenking gedaan via haar werk omdat zij het verhaal zo bijzonder vonden.

Nogmaals heel erg dank voor alle goede zorgen van onze familie (met name Bas & ik in het bijzonder).

Lieve groet, Joyce Kreleger - Buursen

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens