op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1170_Ruud_161.jpg

9 juni 2023

DANKJEWEL VOOR DEZE TOPDAG

Woorden schieten tekort voor de geweldige dag die wij met ons gezin (vader Ruud, moeder Ineke, zoon Ken, dochter Babs en schoondochter Carmen) hebben mogen beleven door de samenwerking van Stichting Vaarwens met Stichting Ambulance Wens. Het heeft ons werkelijk aan niets ontbroken. Vervoer per ambulance naar de Marina Haven in Amsterdam. Een prachtig comfortabel schip, bijzonder vriendelijke en kundige begeleiders en als extra bonus een zonnige dag. Begeleiders Annemieke en Bert lieten niets aan het toeval over om het ons zo aangenaam mogelijk te maken. Samen met de vrouwelijke schipper Anita en boots Marion van Stichting Vaarwens vormden zij een uitstekend team. De sfeer was zeer gemoedelijk en ontspannen. Ook de catering was van grote klasse. We hebben een prachtige tocht naar de Zaanse Schans gemaakt met aan het einde nog een extra lusje richting station en Nieuwendam. We zijn zo tevreden en dankbaar dat we Ruud deze herinnering door jullie hebben kunnen geven.

Namens ons allemaal,

DANKJEWEL VOOR DEZE TOPDAG. Ineke

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens