op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
SAW_JaapVDrunen-2.jpg

25 mei 2023

Jaap van Drunen-Excelsior Rotterdam

Jaap van Drunen kwam op zijn vierde voor het eerst met zijn vader bij Excelsior Rotterdam. Later werd hij zelf lid, voetbalde jarenlang voor de club en was daarna tot 2019 zeer actief als vrijwilligers.

Hij was onder meer betrokken bij het inzamelen van oud papier en verrichtte allerlei klussen in en rond het stadion. In 2019 moest hij vanwege zijn gezondheid op 87-jarige leeftijd afscheid nemen als vrijwilliger.

Bijna vier jaar later wilde hij nog één keer het terrein van zijn geliefde club bezoeken. Afgelopen vrijdag was het zo ver. Met Stichting Ambulance Wens kon Jaap nog een keer langskomen bij Excelsior Rotterdam. Hij ontmoette veel oude bekenden, nam een kijkje in het stadion en ging vanzelfsprekend ook langs zijn geliefde oud papiercontainer. Een bijzondere en ontroerende middag zowel voor Jaap en zijn familie als voor de club.

Onze oud-vrijwilliger Jaap van Drunen had dankzij jullie afgelopen vrijdag een mooie en ontroerende middag in ons stadion. De mensen hier vonden het ook heel bijzonder. Namens Excelsior veel dank dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens