op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20230331-WA0029.jpg

26 april 2023

“Nog één keer naar Diergaarde Blijdorp”.

Na ruim 3 maanden binnen gezeten en gelegen te hebben in de kamers van de Zorg, een uitnodiging gekregen om naar buiten te kunnen gaan, naar een locatie die je als favoriet hebt, is een heerlijk idee. Ook de twee weken vóór de datum leef je er met plezier naartoe. De rit in de ambulance was een belevenis. Door het centrum van Rotterdam en over de rijksweg naar Blijdorp, met een prachtig uitzicht op de omgeving, door de grote ramen van de ambulance. Het was die dag regenachtig, maar met de grote paraplu’s en het waterdichte dek was het goed te doen. Veel buitendieren waren weggekropen, maar binnen was het heel leuk om ze te zien. Het was rustig in het park, dus we konden overal goed bij. De verzorgers waren heel vriendelijk en behulpzaam. Overal werd ruim de tijd genomen om alles te bekijken. Tussen de middag hebben we heerlijk gegeten in het restaurant van Blijdorp. Daarna naar het prachtige Oceanium. Dit alles vanaf 11.00u. tot rond 16.00u., en 16.30u. weer terug. Moe maar voldaan werd ik weer op het bed van de Hospice gelegd. Ook mijn vriendin die met mij meeging heeft van de dag genoten. Hartelijk dank voor het vervullen van mijn wens ! Rita van der Zwet. (begeleidende vriendin: Ingrid Schell)

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens