op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20210827_140733.jpg

26 april 2023

Samen nog 1 keer bij elkaar

Graag wil ik jullie enorm bedanken voor de dagen dat jullie mijn man , broer , zoon hebben kunnen begeleiden bij het afscheid en crematie van zijn vader. Vrijdag 24 maart hebben Ronald en Mery enorm goed voor Ad gezorgd tijdens het afscheid nemen bij zijn ouders thuis van zijn terminale vader wat eigenlijk toch nog snel is gegaan en gelukkig was iedereen van de familie bij elkaar wat een warm gevoel geeft voor iedereen die aanwezig was. Mijn schoonvader was enorm blij dat Ad er was zodat ze samen nog 1 keer bij elkaar konden zijn en Ronald en Mery hebben Ad met de grootste zorg begeleid. En dan wordt het onverwachte toch waar. Op zondagmorgen om 03:15 overlijd zijn vader. Een hoop geregel hoe gaat de crematie eruit zien wat zijn de wensen en hoe kan Ad er toch bij zijn. Ronald en Mery hadden al laten weten dat jullie met deze momenten ook inzetbaar zijn. Toen eenmaal de datum van de crematie gepland stond vrijdag 31 maart heb ik weer met jullie contact opgenomen. En inderdaad jullie hebben Ad kunnen laten komen om bij de crematie aanwezig te zijn. Kees en Elly waren erbij en hebben Ad ook met de grootste zorg begeleid. Wat ben ik jullie dankbaar voor wat jullie voor mensen kunnen betekenen met jullie stichting maar ik niet alleen ook de familie van Ad is jullie dankbaar voor wat jullie hebben kunnen beteken voor hun.

Nogmaals enorm bedankt voor de goede zorgen.

Met Vriendelijke Groeten

Chantal Bastiaansen en Familie Bastiaansen

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens