op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
carnaval.jpg

12 april 2023

Ik denk nog elke dag terug aan de mooie dag die jullie me hebben geschonken

Carnaval... Ja, ook in Zeeuws-Vlaanderen wordt carnaval gevierd. Met een grote optocht is dit hét feest van het jaar in het dorpje waar ik ben opgegroeid. Carnaval is me met de paplepel ingegoten. Altijd was ik erbij. Deed zelf mee in de optocht, maakte mooie kostuums, ging feest vieren en maakte er onvergetelijke dagen van. Want met carnaval ziet iedereen elkaar weer. Waar je ook woont; je gaat terug naar je geboortedorp met carnaval. Ook ik; al woon ik inmiddels al 20 jaar in Nijmegen. Twee jaar was er geen optocht en carnavalsfeest vanwege Covid. Maar in 2023 zouden de straten van het dorp zich weer vullen met prachtige praalwagens en dorpsgenoten in mooie kostuums liepen dansend door de straten. Zonder mij dit keer. Dacht ik. Door mijn ziek zijn leek het onmogelijk om erbij te kunnen zijn. Toen kreeg ik de Wens Ambulance in het vizier. Ik dacht; als ik het niet probeer te vragen dan kan ik er sowieso niet bij zijn. Dus ik diende mijn wens in en al de volgende dag kreeg ik een telefoontje van Sarah. Ik kon met de Wens Ambulance naar de optocht in Zeeuws-Vlaanderen en Huub en Annemieke van de Wens Ambulance zouden me begeleiden en ondersteunen. Het ontroerde me. Dat zoiets bestond! Tranen van blijdschap vloeiden. Ik had nooit verwacht dat ik er nog bij mocht en kon zijn. Het werd een prachtige dag. Genieten. Elkaar weer zien en vasthouden. Liefde en geluk. Mooie en lieve mensen. Topteam van de Wens Ambulance. Ondanks de verre reis veel lol en mooie gesprekken onderweg. En een comfortabele plek op de brancard in de ambulance. Een betere pijnstiller kon ik me niet wensen. Bij thuiskomst wachten vrienden Gert en Anneke me op om me verder te helpen. Ja, ik was erg moe. En ja, ik heb er een paar weken van bij moeten komen. En ja, dat was het me allemaal waard. Dankjewel is een woord dat de lading van mijn dankbaarheid niet dekt. Er bestaat simpelweg geen woord voor wat ik heb gekregen van de vrijwilligers van de Wens Ambulance. Voor iedereen die dit leest; niet twijfelen maar vragen. Want wensen zijn er om ze te laten uitkomen ook al verwacht je dat niet.

Groeten uit Nijmegen, 

Ilse Lambert 

 

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens