op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
vlinder.1.jpg

11 april 2023

Wat vond ze het heerlijk om het strand te zien

Afgelopen woensdag (5 april), hebben jullie mijn schoonmoeder een onvergetelijke middag bezorgd. Helaas heeft zij niet lang meer te leven. Hoe mooi is het dan, als wij haar zelf niet meer in de auto kunnen vervoeren, jullie dit voor haar (en ons) wel kunnen regelen. Ze wilde zo graag nog een keer het strand, de zee en boten zien. Twee fantastische lieve vrijwilligsters van jullie kwamen haar halen met de ambu en met elkaar zijn we naar het strand van Hoek van Holland gegaan. Wat vond ze het heerlijk om het strand te zien, de zee te horen en ruiken en de grote boten aan de horizon te zien varen. En wat boften we met het mooie weer. Ze heeft heerlijk, liggend op de brancard, in het zonnetje gelegen. Met elkaar hebben we bij een strandtent heerlijk op het terras gezeten en heeft ze genoten van warme chocolademelk met slagroom en een punt appelgebak, waar ze zo’n trek in had. Op de vraag of ze hierna naar huis wilde, omdat ze zichtbaar toch wel wat pijn had, antwoordde ze resoluut met 5 x nee. Dus reden we vervolgens over de boulevard langs de Nieuwe Waterweg. Hier hebben we weer een tussenstop gemaakt en heeft ze bij het Vispaleis genoten van gebakken mosselen. Wat was het mooi dat we dit, door jullie, samen met haar nog konden doen. Jullie doen onbetaalbaar vrijwilligerswerk! Jullie maken het verschil.

Grote dank daarvoor!

Lieve groet, Familie den Boer

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens