op dit moment 21725 wensen vervuld 1670 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
327983984_874849810518764_6031197833830798861_n.jpg

3 april 2023

Vervroegd naar huis

Op vrijdag 17 maart hebben jullie de laatste wens van Corina (1964) in vervulling laten gaan door haar vanaf de boot in Warten naar het bungalowpark in Hellendoorn te brengen. In Hellendoorn heeft een 2 sterren chef-kok in het huisje een 3 gangen menu voor haar gekookt waar ze zo van genoot dat de kok de dag daarop nog een lasagne voor haar heeft gemaakt. Ze leefde helemaal op, haar wens om met goede vrienden nog een weekje op vakantie te kunnen gaan waarbij tevens hun zoon voor haar zou koken, is ondanks haar ziekte toch nog in vervulling gegaan! Hierna ging de gezondheid van Corina steeds sneller achteruit. De geplande terugreis op vrijdag 24 maart vanuit Hellendoorn is daarom een dag vervroegd.

Op donderdag 23 maart is Corina vanuit Hellendoorn met de wensambulance naar het Hospice in Leeuwarden gebracht waar ze zaterdagmorgen 26 maart vredig is ingeslapen. Dank voor jullie inzet en flexibiliteit om een versnelde terugreis mogelijk te maken, is voor ons en zeker voor Corina een grote geruststelling en van grote betekenis geweest.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens