op dit moment 21079 wensen vervuld 1598 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
19-3-2023_19401_Hoek_van_Holland.jpg

27 maart 2023

Ons familie-uitje

De wens om met z’n negenen, als familie, nog 2 dagen weg te kunnen inclusief een overnachting is uitgekomen.

Door de goede zorgen van Stichting Ambulance Wens. De wens ambulance met 2 vriendelijke en bekwame heren haalde ons maandag 20 maart op. Vanuit de hospice IJsselOever vertrokken we richting Hoek van Holland. Waar we warm werden ontvangen in de Torpedoloods voor een heerlijke lunch. Het weer werkte niet helemaal mee, maar we zette toch koers naar de Maeslandkering. Naar buiten gaan was geen optie waarna we richting het Keringshuis reden. Ook daar werden we hartelijk ontvangen en hebben we kunnen kijken naar 2 korte films over het deltawerk. Toen werd het tijd om in te checken in de hotels en even uit te rusten. Om 18.30 uur was het tijd voor het diner. We kregen een mooie tafel in de serre met uitzicht op de haven van Hoek van Holland. Het zicht naar buiten was beter en we konden de grote schepen de haven uit zien varen. Na het diner werd het tijd om naar de hotelkamers te gaan. Dankzij de aanwezigheid van de mannen van de Stichting Ambulance Wens konden we met een gerust hart gaan slapen. Om elkaar de volgende dag tijdens het ontbijt weer te begroeten. Het was bewolkt maar droog, dus gingen we naar de Noorderpier van Hoek van Holland. Lekker uitwaaien en met zicht op de inkomende en uitvarende schepen. Er zijn heel wat foto’s gemaakt. Via een toeristische route zijn we richting Rotterdam gereden en streken we neer in Hotel New York. Daar hebben we wat gedronken en taart gegeten als afsluiter waarna we weer richting de hospice gingen. Wij hebben 2 mooie, onvergetelijke dagen gehad met de familie. En dit alles door de inspanningen van Stichting Ambulance Wens!

Onze dank is groot en een hele diepe buiging van ons voor jullie allemaal, chapeau!

Een warme groet van de familie Koppenol.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens