op dit moment 19290 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
thumbnail_image0.1.jpg

8 maart 2023

We gaan er een hele mooie dag van maken en alles doen wat jij nog wilt

Maandag 19 december 2022 was de wens dag van onze lieve vader en man Frits.

Zijn laatste wens hebben wij dankzij jullie fantastische inzet nog waar kunnen maken; een visje eten in Scheveningen, dat was voor hem genoeg. De vrijwilligers die zeiden; ‘alleen een visje eten Frits? We zijn er de hele dag voor jou, dat is niet genoeg!’ ‘We gaan er een hele mooie dag van maken en alles doen wat jij nog wilt’ Zo kwamen zij op het idee om nog eens over de boulevard te rijden, het havenhoofd op te gaan en daarna ook nog naar zijn ouderlijk huis te gaan. We waren aangenaam verrast over de leuke ideeën, spontaniteit en super inzet van de vrijwilligers. Wat hebben wij nog fantastische herinneringen kunnen maken op een van Frits zijn laatste dagen. Hij heeft zo genoten! De heerlijke vis, de prachtige zonsondergang, de vrijheid van de surfers waar hij graag naar keek, de frisse zilte lucht en s’avonds nog alle verhalen over zijn tijd in het ouderlijk huis. Zonder jullie hadden wij dit nooit voor elkaar gekregen en zijn wij de stichting ambulance wens eeuwig dankbaar. Frits heeft na deze dag iedereen gevraagd alsjeblieft iets te doneren aan de stichting. En zo hebben wij op zijn uitvaart een mooi bedrag van €465 opgehaald. Wij hebben dit geld gedoneerd aan de stichting en hopen dat jullie nog veel wensen zullen vervullen.   

Frits Vermeulen 21 december 2022

De familie Vermeulen Zoetermeer.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens