op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
9-2-2023_siebelink.jpg

13 februari 2023

Alles was prima geregeld

Mijn moeder heeft gisteren (9-2-2023) genoten van haar wens en was eigenlijk tot onze verbazing de hele tijd zeer opgewekt, geen moment geslapen, terwijl ze dat de laatste maand wel veel deed. Eenmaal binnen, werd aan mijn moeder gevraagd of ze de dolfijnen wilde aanraken, en dat sloeg ze niet af, dus werd de brancard op standje laag gezet op de plek waar de trainers tijdens de show staan en na wat pogingen om een van de dolfijnen heel dicht bij de brancard te krijgen lukte het mijn moeder om de dolfijn aan te raken en te aaien, de eerste keer leek ze het eng te vinden, daarna zag je haar glunderen en genieten.

Ook wilde na afloop nog wel een visje eten en de dame van het Dolfinarium, gaf aan dat we bij Vishandel Dries van den Berg, was maar 5 min rijden, goed konden eten.

Eenmaal daar werden we hartelijk ontvangen en begeleid naar een mooie ruime plek waar iedereen goed kon zitten. De dame van de bediening nam ruim de tijd om de een gesprek te voeren met mijn moeder en haar bestelling op te nemen en daarna (zoals het hoort) nam ze de bestellingen van ons op.

Mijn moeder heeft goed gegeten van haar lunch, meer dan ze normaal doet.

Eenmaal terug in haar appartement, waar ze weer in haar eigen bed werd gelegd en ze afscheid had genomen van de 2 heren Stichting Ambulance Wens Nederland, eenmaal tot rust gekomen, kwamen de emoties los bij mijn moeder en bij ons ook, omdat ze een hele mooie dag heeft gehad.

Waarschijnlijk sliep ze al voor we het gebouw hadden verlaten.

Namens de familie willen we iedereen bedanken, want deze dag was nooit gelukt met medewerkingen van Stichting Ambulance Wens Nederland, alles was prima geregeld, de 3 dames van het Dolfinarium en de dames van de bediening van Vishandel Dries van den Berg.

En natuurlijk niet vergeten de zorgmedewerkers van Maria Postel te bedanken voor de medewerking en zorgden dat mijn moeder en Henk netjes op tijd klaar waren.

Verder iedereen bedankt voor alle berichten, dat deed ons ook goed.

Nu kan ik wel tig foto's posten van de wensdag, wat ik niet ga doen, maar deze foto, gemaakt door kleindochter Mara Siebelink, zegt genoeg over de hele dag

Groeten Wilco Siebelink

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens