op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
18939_Lutjebroek-Schagen_-_kopie.jpg

13 februari 2023

Mooiste Kerstgeschenk - nog één keer samen!

Op 19 december vulde ik het formulier in met de laatste wens van mijn vader, nl. nog één keer samen met zijn vrouw kerst vieren bij ons thuis (dochter, schoonzoon en kleinkinderen). De volgende dag werd ik al gebeld dat deze wens in vervulling zou gaan. Nadat ik van de emotie bekomen was belde ik direct mijn vader en moeder op om dit goede nieuws te vertellen. Dit telefoontje bracht zoveel blijdschap en een prachtig lichtpuntje in de meest donkere dagen. De dagen daarop kon mijn vader (en wij allemaal) over niets anders meer praten en denken. Want wat zou kerst dit jaar anders zijn... Die betreffende week kocht ik een herinnering kerstbal. Mijn vader schreef voor ons allemaal nog een mooie herinnering op. Deze kaartjes met herinneringen hebben we in deze glazen kerstbal gedaan en verzegeld. We spraken met elkaar af dat mijn vader deze bijzondere kerstbal op Eerste Kerstdag zelf in onze boom zou hangen. En dat heeft hij gedaan! Deze kerstbal krijgt ieder jaar het allermooiste plekje in onze boom. Wij zijn Stichting Ambulance Wens Nederland eeuwig dankbaar. Twee geweldige medewerkers (Jan en Koen) die hun eigen Eerste Kerstdag hebben opgegeven om ons, nog één keer samen te laten zijn. Deze twee heren zijn in onze ogen ware helden! Uiteraard was er voor hen beide een cadeau-tasje met o.a. een speciale kerstbal. Ik hoop dat zij deze bal ook in hun boom hebben gehangen, zodat ze iedere keer, bij het zien van deze kerstbal, bedenken hoe speciaal zij voor ons zijn! Het was een kerst met een lach en veel tranen, maar deze mooie herinnering neemt niemand ons meer af. ❤️

Helaas is mijn vader op 31-12-2022 overleden.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens