op dit moment 21079 wensen vervuld 1600 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
327983984_874849810518764_6031197833830798861_n.jpg

6 februari 2023

Alles bij elkaar was mijn ervaring super

Na dat ik te horen kreeg dat ervoor mijn ziekte beeld geen genezing mogelijk was. Kreeg ik op vrijdag 27-01-23 via mijn dochter en zoon te horen dat ik in gelegenheid werd gesteld om nog 1x ’n wedstrijd van NEC tegen Sparta bij te mogen wonen. Vanaf binnenkomst van de 2 vrijwilligers van de Stichting Ambulance Wens Ronald en Xandra werd alles perfect geregeld. Zo werd in het kennis making gesprek aan geven wat ik kon verwachten van Ronald (chauffeur) en Xandra (verpleegkundige) ze namen alles rustig en goed door dit zorgde voor nodige ontspanning. De rit naar het Gofferstadion verliep ook zonder problemen. Daar aangekomen werd ik ook met enthousiasme ontvangen, eenmaal met bed op de tribune geplaatst ontbrak het ons veder ook aan niks. Zo kregen wij op tijd iets te drinken en te eten aan geboden. Al die tijd bleven de vrijwilligers van de ambulance wens bij ons in de buurt. Na een spannende wedstrijd werd uiteindelijk rond 10 uur weer huis waard gereden, ook daar werd weer alle tijd vrij gemaakt om vanuit de ambulance thuis in bed te komen. Alles bij elkaar was mijn ervaring super! En ben ik u heel hartelijke dankbaar voor de mogelijkheid dat ik op korte termijn gebruik mocht maken van u organisatie.

Met vriendelijke groeten, Henk, Petra, Maikel, Michelle van Betuw

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens