op dit moment 21079 wensen vervuld 1598 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20230126_203503_-_kopie.jpg

30 januari 2023

Deze mooie en onvergetelijke herinnering

Wat een fantastische avond heb ik mogen beleven op donderdag 26 januari, samen met mijn zoon Geert en mijn vriendin Bea. Heel graag wilde ik nog een keer met mijn zoon naar een wedstrijd van Ajax. Dankzij jullie stichting is deze wens in vervulling gegaan en konden we in de Johan Cruijff Arena de wedstrijd Ajax-Volendam bijwonen. Vrijwilligers Jaap en Paulien hebben uitstekend voor ons gezorgd en ook de begeleiding bij Ajax was super, we voelden ons echt in de watten gelegd. Nog steeds geniet ik na van deze prachtige ervaring.

Ik wil graag mijn zoon Geert heel hartelijk bedanken voor het aanvragen van deze wens, alles was supersnel geregeld en het is heel fijn dat we samen nog deze mooie en onvergetelijke herinnering hebben kunnen maken.

Namens Geert, Bea en mijzelf wil ik iedereen van Stichting Ambulance Wens ontzettend bedanken voor het vervullen van mijn wens en de wensen van zo veel anderen. Jullie zijn toppers en doen echt fantastisch werk!

Met veel liefs, Adrie van Hoogstraten

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens