op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
P1030143.jpg

27 januari 2023

Petje af voor de vrijwilligers !!

Mijn naam is Joke Dorland-Som,

71 jaar Nadat ik een aantal jaren ben behandeld voor borstkanker – sinds ongeveer vier jaar is bekend dat er sprake is van uitzaaiingen – ben ik nu in het terminale stadium gekomen. Ik heb drie zussen en zwagers. Twee zussen met partners hebben onlangs een nieuwbouwhuis gekocht. Eén huis is nog in aanbouw, de andere zus en zwager zijn kortgeleden verhuisd. Ik had mij er al mee verzoend, dat ik hun nieuwe huizen niet meer zou kunnen zien. Tot de Thuiszorg de Stichting Ambulance Wens promootte ! De Thuiszorg heeft de aanvraag verzorgd. Binnen enkele uren werd ik gebeld door de Stichting Ambulance Wens en mijn wens kon binnen twee dagen worden vervuld. Dit was heel fijn, omdat mijn conditie per dag achteruit gaat. Ik ben met man en zoon opgehaald met de Wensambulance en van Hilversum naar West-Friesland gebracht. We hebben eerst vanachter een hek het huis in aanbouw in Zwaagdijk-Oost bekeken. Daarna hadden we een heel mooie familiebijeenkomst in het nieuwe huis in Grootebroek. Liefde van en voor familie en vrienden is voor ons heel kostbaar. De Stichting Ambulance Wens heeft ons en onze familie geholpen om hieraan invulling te geven, ook in deze fase van ons leven. De vrijwilligers gaven ons volop de tijd voor ontmoeting en om de huizen te bekijken. Hartelijk dank hiervoor, mede namens onze familie. Joke Dorland-Som

Petje af voor de vrijwilligers !!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens