op dit moment 20392 wensen vervuld 1530 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20230122_113444_-_kopie.jpg

27 januari 2023

Nog een keer naar de kerk

Zondag 22 januari 2023.

Om 9.45 word ik naar de kerk gereden door Stichting Ambulance Wens, waar mijn dochter met haar Vocal groep een prachtig en ontroerend optreden verzorgd. Voor mij veel betekenend want de muziek komt recht mijn hart in en ook al kan ik niet meer lopen, mijn hart maakte een vreugdesprong. Na de dienst was er ook nog tijd om mensen uit de kerk te ontmoeten en ze even te kunnen vasthouden. Dit was me zeer veel waard. Het heeft me weer kracht gegeven in deze moeilijke tijd, waarin ik niet weet hoe lang ik nog zal leven. Op de terugweg naar huis was er ook nog even tijd om door het dorp te rijden en nog even om me heen te kijken en herinneringen op te halen. Bedankt Stichting Ambulance Wens voor deze dag. Ik heb jullie als zeer warm, geduldig en opgewekt ervaren. Ik kon me daardoor volledig overgeven aan deze ervaring. Ik ben jullie zeer dankbaar!

Met warme groet Louke Oldenhuis-Bolt

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens