op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20230114_132051_-_kopie.jpg

18 januari 2023

Geen lichtpuntje maar een lichtbundel

Soms kom Je mensen tegen en ontstaat er een prachtige vriendschap. Alleen wonen we niet bij elkaar om de hoek. Een grote wens van Siggi was om een keer naar Nederland te komen en ons te bezoeken. Wat was hij blij en ontroerd toen hij van zijn dochter hoorde dat zijn wens in vervulling zou gaan. Dat alles mogelijk gemaakt door de stichting wensambulance. Op 14 januari was het zover. Om 8.00 uur in de ochtend werden Siggi en zijn vrouw opgehaald in Erfurt door Jaap en Hilli en reden hun dochter met kleinzoon achter de ambulance aan. Een lange reis van 5 uur. Omstreeks 13.00 uur was er een emotioneel, mooi en warm weerzien. We hebben gekletst, gegeten, gelachen, gehuild en gezongen. Zoals Siggi zei, deze dag was geen lichtpuntje maar een lichtbundel! Daar kan geen medicijn tegen op.

Tegen 17.00 uur kwam het onvermijdelijke moment van afscheid nemen. Wederom gepaard met tranen, maar wat een mooie dag hebben wij samen beleeft. Wij zijn de wensambulance en de vrijwilligers enorm dankbaar. Die kleine gelukmomentjes die jullie mogelijk maken zijn meer dan goud waard! 

Wij maken een diepe buiging.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens