op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
vlinder.1.jpg

10 januari 2023

Ze zeggen dat engelen niet bestaan, maar jullie medewerkers hebben het tegendeel bewezen

Beste lieve mensen van Stichting Ambulance Wens,  

Wij willen jullie van harte bedanken voor het heen brengen en, een week later, weer ophalen van van mijn echtgenote, Marie-José Hiltemann, van Zoetermeer naar Haps (Limburg) voor een bijzonder mooie week met ons rondom Kerstmis (23 t/m 29 december).

Hierdoor hebben jullie een droom waargemaakt die we voor onmogelijk hielden toen Marie-José een week eerder nog in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft lag, vanwege botkanker. Het huisje in Limburg was gehuurd door onze drie dochters en hun partners, lang voordat er sprake was van kanker, met het oog op een reünie voor ons allemaal, inclusief pasgeboren kleindochter, vanuit Zoetermeer, Den Haag, Kopenhagen en Maine in de VS. Zonder jullie hulp was die droom niet uitgekomen. De lieve, zorgvuldige manier waarop het vervoer plaatsvond en de hartelijkheid van de begeleiders hebben een diepe indruk op ons gemaakt, die ons voor altijd zal bijblijven. In de geest van wat we in het Engels noemen "pay forward," zijn we begonnen met een kleine, maandelijkse donatie aan jullie stichting, om bij te dragen aan dergelijke hulp voor andere mensen in een soortgelijke situatie. 

Ze zeggen dat engelen niet bestaan, maar jullie medewerkers hebben het tegendeel bewezen !  

Met hartelijke groeten, Paul Hiltemann

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens