op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20210827_140733.jpg

4 januari 2023

Het was heerlijk om te zien hoe pa genoot

Op donderdagavond 29 december 2022 vulde ik op de website het aanvraagformulier in. We wilden graag nog een keer met mijn vader de verjaardag van zijn dochter bezoeken op 31 december. Ze werd tenslotte 60. Maar het was wel heel kort dag en we hadden nooit gedacht dat het zou lukken. Wie gaat er nu op oudejaarsdag vrijwilligerswerk doen? Maar ik werd de volgende ochtend al gebeld door Sarah en eigenlijk was het binnen 5 minuten geregeld. Dat was al heel overweldigend. Het was vooral heel fijn om te weten dat de twee vrijwilligers er de hele middag bij zouden blijven en dat de brancard ook gewoon mee naar binnen kon en als zitplaats kon fungeren. Het was heerlijk om te zien hoe pa genoot. Achteraf staan we nog steeds versteld van het gemak waarmee deze wens werd uitgevoerd en hoe dit zonder enig probleem is verlopen. We zijn de Stichting Ambulance Wens dan ook zeer dankbaar. Mijn vader wist niet wat hem overkwam, en vond het allemaal prachtig. En wij ook. Onze conclusie is dat deze stichting veel aandacht en ondersteuning verdient. Hartelijk dank voor het uitvoeren van deze wens.

Met vriendelijke groet,namens familie van Blerck. Ronald van Blerck

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens