op dit moment 21325 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
thumbnail_image_50429697.jpg

15 december 2022

Genieten van het water het uitzicht en de vele lichtjes

Afgelopen zondag 11dec, met n klein selectief gezelschap "de laatste wens" van mijn hartsvriend Richard van der Vlies ingewilligd en met geweldige medewerking van: Stichting Ambulance Wens, die uiteindelijk mogelijk hebben gemaakt dat dit op deze manier kon. En niet te vergeten, met de geweldig lieve en betrokken medewerking en hulp van de professionele vrijwilligers JAN en MIRJAM !! !! De professionele rust, betrokkenheid en medewerking is ècht niet in een paar woorden te beschrijven!!  

Richard werd door JAN en MIRJAM in het Erasmus MC opgehaald en naar zijn huis in Hoogvliet gereden, al waar zijn vrouw, zijn zoon met schoondochter, kleinzoon en ikzelf, hem opwachtte, en Richard oa nog zijn hond Tyler nog ns kon begroeten waarnaar we met onze autotocht begonnen.... eerst naar Rockanje, om oa het strand en van het uitzicht te genieten... daar vervolgens getrakteerd door de eigenaar Theo van Beachclub Havanna op warme chocolademelk met slagroom en werd nog even voor ons de openhaard opgepookt.... vervolgens zijn we doorgereden naar Rozenburg om daar op "De Landtong" wederom te genieten van: het water, het uitzicht, de vele lichtjes uit het Rijnmondgebied.... Richard is uiteindelijk door JAN en MIRJAM weer teruggebracht naar het Erasmus MC (en is tot op vandaag in afwachting van een liefdevolle plaats in een hospice!!  

Het was een onvergetelijke ervaring die mede door JAN en MIRJAM tot een suc6 is gebracht!!  

(Natuurlijk hoop ik voor u lezer/lezeres, dat u nog n lang gelukkig leven voor de boeg heeft, maar "mocht" u ooit genoodzaakt raken een beroep op deze fantastische dienst te doen, dan kan ik u bij deze niet alleen de Stichting Ambulance Wens aanbevelen maar zéér zeker ook Jan en Mirjam !! !!  

Wèrkelijk ON-betaalbaar hoe jullie (en alle overige collega's vrijwilligers in Nederland) zich dagelijks inzetten en een gedeelte van jullie priveleven/tijd opofferen om mensen in hun laatste levensfase terwille te zijn !! CHAPPOO 🙏🙏🙏👍👍👍

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens