op dit moment 21079 wensen vervuld 1598 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_2248_-_kopie.jpg

29 november 2022

Opa en oma dankzij deze stichting en vooral ook dankzij de zeer toegewijde en gezellige verpleegkundige en chauffeur van de stichting de plechtigheid bij kunnen wonen en een onvergetelijke dag gehad

Onze jongste neef Jeroen heeft vorig jaar bekend gemaakt dat hij en zijn partner Noortje trouwplannen hebben. Ze hebben een heel mooie trouwlocatie gevonden in Echteld, kasteel Wijenburg. Datum geprikt: 18 november 2022, eerder was geen plek én hopelijk zijn in 2022 de toenmalige Coronaregels vervallen. De hele familie inclusief opa en oma uitgenodigd! Opa en oma zijn al behoorlijk op leeftijd, 93 en 91 jaar ‘oud’ maar los van bij die leeftijd horende ongemakken nog goed bij de tijd en wonen nog zelfstandig. In augustus dit jaar echter kreeg opa wat lichte hartklachten en werd ter observatie opgenomen in het ziekenhuis, waar bij toeval een zeer agressieve reeds uitgezaaide maagtumor ontdekt werd, terminaal stadium. Opeens werd de toekomst onzeker, hij werd al snel zwakker en waar hij erg mee zat was of hij de bruiloft van zijn jongste kleinzoon nog wel zou halen. Hij en oma hebben al geruime tijd hulp van Rivas, die de thuiszorg doet. Direct na thuiskomst eind september heeft een zeer gewaardeerde verzorgende van Rivas samen met hun dochter Willy, (moeder van de bruidegom) een aanvraag gedaan bij Stichting Ambulancewens om het mogelijk te maken dat hij samen met oma bij het huwelijk van Jeroen en Noortje aanwezig kon zijn. Het was een spannende tijd tot de 18e november, ze hebben er zo naar toegeleefd en in angst gezeten dat hij het niet zou halen maar gelukkig kon de ambulance om 11 uur voorrijden, om half 12 vertrekken naar Echteld en hebben opa en oma dankzij deze stichting en vooral ook dankzij de zeer toegewijde en gezellige verpleegkundige en chauffeur van de stichting de plechtigheid bij kunnen wonen en een onvergetelijke dag gehad. Ook de verzorgende van Rivas, Paula, die de aanvraag gedaan heeft, en een van de toppertjes van opa is, mocht mee met de ambulance ter assistentie. Onze dank gaat uit naar de Stichting die het mogelijk heeft gemaakt en vooral naar de verpleegkundigen en de chauffeur van de stichting en de verzorgende van Rivas, dames en heer: TOP! Geschreven door zoon Hans.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens