op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
18-11-2022_spoorwegmuseum.jpg

29 november 2022

Bedanken voor deze onvergetelijke herinnering

Vandaag met jullie naar Spoorweg Museum geweest

Ik wil jullie bij deze bedanken voor deze onvergetelijke herinnering. Begon al bij binnenkomst bij mijn ouders, meteen netjes voorstellen beertje overhandigen en me het gevoel geven dat ik bij jullie in goede handen ben. Netjes en rustig op de brancard geholpen, en op weg naar Utrecht. Daar aangekomen samen met mijn vader en neefje naar binnen alles op zo een rustig tempo dat ik het echt heerlijk en super relaxed heb ervaren. Niks was jullie te gek al wou ik 10 x de brancard af werd er door jullie super netjes op en afgelopen. Dan ook nog heerlijke lunch gehad. En een super goede terugreis, Al met al een geslaagde dag. Wil jullie ook namens mij mijn vader Rob, en mijn neefje Gio-Milan heel hartelijk bedanken voor deze onvergetelijke dag, en hoop dat jullie nog heel veel van zulke wensen in vervulling kunnen laten gaan.   Vriendelijke groet   

Edwin Van Geest 

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens