op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
index_1.png

29 november 2022

Laatste wens van mijn oma

Goedendag.

Op zaterdag 26 November heeft Stichting Ambulancewens er voor gezorgd dat de laatste wens van mijn oma in vervulling is gegaan.   Haar wens was dat haar chronisch zieke dochter (mijn moeder) het huis van mijn vriendin en mij in Nagele zou kunnen zien. Stichting Ambulancewens is daarom met twee ambulances opgereden vanuit Amsterdam naar de Noordoostpolder. Om de dag af te sluiten wilde oma heel graag in de roomboter gebakken zeetong eten, want dat is zoals ze het vroeger zelf maakte. Na een zoektocht naar een restaurant die dit serveerde werd duidelijk dat er maar één in de buurt was die dit op de kaart had: De Zeebodem op Urk. Zij hebben speciaal voor oma voor die dag grote zeetongen besteld. De gemeente kwam daar bovenop nog met een verrassing: de burgemeester kwam langs om een cadeautje te geven en een praatje te maken. Oma haar reactie: “Is dat een acteur?”, maar nee, hij was het echt!   Het was een geslaagde dag met behulp van de vrijwilligers van Ambulancewens, restaurant De Zeebodem en de gemeente Urk. Wij willen hen daarom hartelijk bedanken namens de hele familie.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens