op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
18419_-_kopie.jpg

29 november 2022

Wacht niet met genieten tot later. Want als later eerder komt, ben je te laat!

Op 9 november (een dag na zijn verjaardag 63 jaar) was het dan zo ver.

Gert mocht samen met zijn beide zoons en een zoon van zijn vorig jaar overleden vriend naar Ajax-Vitesse. Om halfvijf kwamen er 2 vrijwilligers om hem op te halen. Ze waren mooi op tijd waardoor alles rustig en zorgzaam verliep. Eenmaal aan gekomen in het stadion hebben ze hem een mooie plek gegeven. Omdat het november was hadden ze hem ook goed ingepakt met dekens voor de kou. Het was een aantrekkelijke wedstrijd, 2-2 helaas niet de gedroomde 3 punten, maar dat mocht de pret niet drukken. Toen de wedstrijd was afgelopen hebben ze hem gelijk met brancard en al aan het rand van het veld gezet, voor een evt. handtekening of shirt. Helaas was er door de uitslag weinig te vieren voor de Ajaxspelers, en was de ereronde maar erg kort. Maar de vrijwilligers hebben er alles aan gedaan. Daarna weer rustig in de ambulance en terug naar huis. Bij thuiskomst kreeg hij een Ajax bal, sjaal en deken (dank Ajax) en een ambulance beertje. Dank voor de souvenirs, de deken heeft hij gehouden en de andere spullen heeft hij mooi aan zijn kleinkinderen kunnen geven. Een goed georganiseerde dag en weer mooie herinneringen gemaakt. Wij willen iedereen bedanken die deze dag mogelijk heeft gemaakt.

Vriendelijke groet Fam. Heimgartner

Ps. een quote van mijn vader:

Wacht niet met genieten tot later.

Want als later eerder komt, ben je te laat!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens