op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Stichting_Ambulance_Wens_1.1.JPG.jpg

25 november 2022

Babykamer van kleindochter bewonderen

Afgelopen dinsdag 22 november 2022 kreeg mijn moeder (geboren in 1964) de kans om dankzij Stichting Ambulance Wens haar laatste wens in vervulling te laten gaan, namelijk het bewonderen van de babykamer van haar toekomstige kleindochter!  

Op maandag 21 november hebben wij contact opgenomen met de stichting om deze wens in vervulling te laten gaan, wat echter op zeer korte termijn moest gaan plaats vinden in verband met de huidige situatie.

Dinsdag 22 november vroeg in de ochtend werden wij gebeld dat om 13.00u de ambulance voor zou rijden. En zo vertrok de ambulance vanuit Emmeloord richting Kampen. Zelfs aan het feit dat mijn moeder niet meer zelfstandig de trap op kon, was gedacht. Met een zogenaamde tilstoel werd ze door de twee allervriendelijkste vrijwilligers naar boven getild waarna ze ons even een momentje met het gezin gaven.  

Met de tranen in haar ogen, maar ook zeker met een lach van oor tot oor genoot ze volop van de kamer van haar toekomstige kleindochter! Zo blij dat ze dit nog met eigen ogen mocht bewonderen! Iets wat ze niet meer had durven hopen werd toch werkelijkheid dankzij Stichting Ambulance Wens! Wanneer wij er weer aan toe waren kwamen ze haar weer van boven ophalen en werd de tocht naar Emmeloord weer afgelegd.  

Diep ontroerd dat deze wens op zo’n korte termijn gerealiseerd kon worden, we zijn de stichting enorm dankbaar!  

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens