op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
thumbnail_09e68dd0-9c38-4f6e-90c9-834de879f27c.jpg

23 november 2022

O wat was dat fijn

Hallo stichting Ambulance wens,

Ten eerste wil ik jullie heel erg bedanken voor de goeie zorgen maar bovenal dat ik mijn vader mocht gaan zien na lange tijd. Na alles wat wij hadden meegemaakt was dit ineens mogelijk, had ik niet durven dromen. Het was onwennig eerst maar zo bijzonder fijn en goed. Het geeft mij vooral kracht om door te gaan vechten; maar ook mijn vader. Mijn man had gevraagd of het mogelijk was ook om bij ons thuis even te mogen kroelen met onze dieren, o wat was dat fijn! Die mis ik zo en dat ik dan de optie kreeg dat het mogelijk was maakte mij nog gelukkiger dan ik al was.

Nogmaals bedankt voor alle goeie zorgen en de gezelligheid Hein en Hans!

Vriendelijke groet, Karin en Christian

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens