op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
13-11-2022_collage.jpg

21 november 2022

Op een prachtige zonnige zondag...

Zondag 13 november 2022:  

Afgelopen zondag mocht mijn moeder nog 1 keer met de wensambulance naar Enschede komen. Daar was ze al anderhalf jaar niet meer geweest. Ze kwakkelt al twee jaar met haar gezondheid en sinds een jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. De laatste weken wordt alles moeizamer; ligt ze vaak op bed in de woonkamer met veel pijn, is de vermoeidheid ernstig aanwezig en is iets ondernemen al snel te veel. De thuiszorg kwam met het idee van de wensambulance en als ze dan toch nog iets aan mocht geven, wou mijn moeder, wonende in Geesbrug (Drenthe), nog graag een keer naar beide dochters in Enschede. En zo geschiedde. Op een prachtige zonnige zondag was er een warm onthaal door kinderen en kleinkinderen en heeft ze enorm genoten, samen met mijn vader! Het ambulancepersoneel was heel zorgzaam en bood mijn moeder alle tijd die ze wou blijven, voor zolang als ze het vol kon houden. De kleinkinderen knuffelden oma en hebben mooie herinneringen gemaakt op deze bijzondere dag! Het was emotioneel, maar zeer waardevol en prachtig tegelijk! We willen stichting Ambulance Wens ontzettend bedanken voor het mogelijk maken van deze onvergetelijke dag! Het lijkt iets kleins, maar jullie hebben een groots gevoel bewerkstelligd, onze grote dank daarvoor!   

Met vriendelijke groet,   Wilma Koops (dochter)

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens